юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Козметични грижи за тяло

Home / Козметични грижи за тяло

Козметични грижи за тяло

Козметични грижи за тяло

Във верига козметични салони Бенико се предлагат над  50 вида козметични грижи за тяло.  При нас можете да направите мануални и апаратни козметични грижи за тяло, антицелулитни терапии, детоксификация, кавитация. За да получите по-добър цялостен ефект ще Ви препоръчаме комбиниране на терапиите с продукти за вътрешна употреба под формата на хранителни добавки, които ще усилят ефекта от външните козметични грижи за тялото. Ние предлагаме водорасли, минерали, микроелементи, витамини, аминокиселини, хиалуронова киселина за вътрешна употреба, органична сяра, силиций, колаген за вътрешна употреба, различни продукти за стимулиране на стомашно чревния тракт и много други.

Козметични грижи за тяло

Козметични грижи за тяло

Козметични грижи за тялоЗаповядайте при нас и ще ви направим безплатна консултация. Ще решим каква поддръжка е най-подходяща за вашия организъм. Ние ще ви предложим различни варианти според брой процедури, цена и резултати.

Нека споменем и сезонността, с която трябва да се съобразяваме при някои от козметичните грижи за тяло, а именно: фотоепилация, химичен пилинг на цикатрикси и пигментни петна, радиочестотен лифтинг, дермаролер, фотоподмладяване и други.

Подходяща

След консултация със специалист заедно ще определим коя процедура е показана за Вас.

Противопоказана

Противопоказанията зависят от проблема, сезонността и др. При нас ще получите професионална персонална консултация и с радост ще Ви разясним всички въпроси.

Multiple columns photo gallery

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics