юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Козметични грижи за лице, шия и деколте

Home / Козметични грижи за лице, шия и деколте

Козметични грижи за кожата на лице, шия и деколте

Козметичните процедури и всички останали козметични грижи за кожата на лице, шия и деколте, които се извършват в козметичен салон Бенико са много професионални и напълно персонализирани за всеки тип кожа.

Процедурите за кожата на лицето, които извършваме, позволяват  не само почистване на кожата от излишния себум и замърсявания, но и я хидратират, подобряват кръвната циркулация, стимулират производството на колаген и еластин, забавят образуването на бръчки и стареене на кожата.

Нашите козметични грижи за кожата на лице, шия и деколте са подходящи за всички типове кожа: нормална кожа, суха кожа, както и за мазна и склонна към акне кожа на лицето. При нас можете да извършите химически пилинг, мезотерапия за лице, микродермабразио, процедури за почистване на лице, процедури с витамини, процедури с ексфолиация и хидратация на кожата на лицето и още много други.

козметични грижи

козметични грижи

В козметичен салон Бенико работят уважавани дерматолози и козметици с дългогодишен опит в областта на дерматологията и грижата за кожата. При нас можете да се чувствате в сигурни ръце. Ще се постараем максимално да задоволим Вашите очаквания, тъй като удовлетворението на всеки клиент е наша основна цел.

Предлаганите от нас козметични грижи за кожата на лице, шия и деколте в салон Бенико са подходящи за всички.

Важно е да се отбележи, че преди извършването на всяка козметична процедура е необходимо да бъдете прегледани от специалист или дерматолог, тъй като има заболявания, при които не се допуска извършването на някои козметични интервенции.

Multiple columns photo gallery

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics