април 23, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

8 козметични грешки, които всеки мъж забелязва

Home / Новини / 8 козметични грешки, които всеки мъж забелязва

8 козметични грешки, които всеки мъж забелязва

козметични грешкиМного от вас може би си мислят, че мъжете не забелязват малките детайли? Може да нямат толково набито око като жените, но без съмнение могат да забележат някои козметични грешки, които жените допускат в опитите си да изглеждат по-красиви и привлекателни. Ето 8 от тях:

1. Твърде много фон дьо тен / пудра

Ако сте нанесли твърде много фон дьо тен на лицето си или нюансът му не съответства на цвета на кожата ви, то мъжете несъмнено ще забележат това. До един нюанс разлика не е фрапантна грешка, но не забравяйте да го нанесете и на шията и деколтето си, в противен случай винаги ще бъде забележимо. Най-добре е да се консултирате с продавачите в магазина преди да закупите съответния продукт.

2. Бучици по миглите, останали след нанасчнето на спирала

Когато нанасяте спирала на миглите си, опитайте се да го направите умерено и равномерно. Ако остане бучица, не се опитвайте да я премахнете с четката на спиралата, а по-добре вземете четка за зъби и внимателно отстранете напластяването. В някои случаи напластяването е ефектно, но само когато е симетрично и за двете очи.

3. Твърде много парфюм

Парфюмът трябва да привлича един мъж, а не да го отблъсква, което със сигурност ще се случи, ако целият въздух наоколо „тежи“ на парфюм. Три, четири пръски парфюм, ще бъдат напълно достатъчни. За най-добри резултати можете да пръснете зад всяко ухо и на китките.

4. „Крещящи“ сенки за очи

козметични грешкиБлестящите сенки за очи и тези в ярки тонове могат да бъдат подходящи за младите момичета или в Новогодишната нощ, но за жените, които вече са майки, ходят на работа и градат кариери е по-подходящо да наблегнат на цветове и нюанси, съобразени с визията и природния изглед.

5. Останали косми след бръснене / епилация / кола маска

Мъжете обичат да докосват гладка кожа, в противен случай могат за секунда да „изтрезнеят“. Това е една от най-често срещаните козметични грешки, които забелязват още на първата среща.

6. Суха кожа

Сухата кожа е анти-афродизиак също като „косматите“ крака. На мъжете просто не им харесва на докосване. Хидратацията на кожата е много важна, тъй като това е стъпка към запазване на младостта и красотата на кожата по-дълго.

7. Лоша устна хигиена

Лошият дъх и пожълтелите зъби 100% не подтикват един мъж да целуне една жена. Както и остатъците от храна по зъбите. Основната грижа включва миене на зъбите два пъти на ден или след хранене. Ако пушите или пиете много кафе винаги носете дъвка или бонбон за освежаване на дъха.

8. Лепнещ блясък за устни

blyask-za-ustniНа никоя жена няма да ѝ е приятно да целуне мъж, по чиято брада има залепнали трохи. Същото е и когато мъж види жена, по чиито устни има нещо „залепнало“. Освен това нито един мъж не го привлича мисълта да целуне устни, намазани с нещо, което напомня лепило, от това най-бляскавото 🙂 Най-добре изберете средство, което овлажнява и хидратира устните като вазелин например.

Recent Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics