юли 29, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Кислородна мезотерапия

Home / Мезотерапия / Кислородна мезотерапия

Кислородна мезотерапия

Кислородна мезотерапия

Кислородна мезотерапия

Процеурата кислородна мезотерапия прави бляскави редица световни звезди като: Мадона, Рене Зеуегър, Ума Търман и други, които не си признават. Кислородна мезотерапия в нашите салони може да се използва по 2 начина: като мезотерапия за лице или като кислороден бар с маска. Каквото и да изберете от двете – ще почувствате страхотно ободряване. Нашите кислородни апарати предлагат постоянен приток на 98% чистота на кислород, впръскван директно във Вашата кожа или чрез специален накрайник за носа. За да не изсушават кожата и лигавиците, нашите кислородни апарати за мезотерапия са оборудвани с овлажнител. Освен това, в накрайника за впръскване има специално резервоарче, което можем да напълним с чисто масло от лимоново етерично масло с избелващ и енергизиращ ефект, роза, хиалуронова киселина, чаено дърво и др. Чрез кислородна мезотерапия на практика можем да въведем различни активни вещества. Какво ще изберем зависи от желания ефект.

Само 10 минути кислородна мезотерапия се равняват на 1 час разходка в планината.
Кислородът е основен жизненоважен елемент. Без него можем да издържим едва няколко минути. Факти, познати на всички, но знаете ли, че основния причинител на акнето – пропионбактериум акне и други анаеробни бактерии умират, ако им се подаде кислород. Обратно на хората, анаеробните бактерии живеят в безкислородна среда и умират, ако им се подаде кислород. Това прави процедурата кислородна мезотерапия изключително подходяща за клиенти с активно акне.
Кислородът и етеричните масла са синергисти и навлизат дълбоко в кожата. След 20-40 минути могат да бъдат регистрирани в кръвния ток.

кислородна мезотерапия

кислородна мезотерапия

От кожата – чак до мозъка!
Самата кислородна мезотерапия навлиза в кожата, но се възприема и през носа и устатата и навлиза от белия дроб към мозъка.
Процедурата е изключително приятна и полезна, ободрява по естествен път много по-добре от кафе и други стимуланти.
Можете да я извършите през обедната почивка, дори ще имате време и да хапнете набързо. Ще се върнете на работа освежени и работния Ви ден ще продължи с пълна сила.
Ефектът от кислородна мезотерапия е мигновен. Тази процедура спада към процедурите за внезапно разкрасяване.
Често комбинираме мезотерапията с грим непосредствено преди събитие: сватба, рожден ден, делова среща и т.н.
Кислородна мезотерапия е изключително подходяща след изгаряния и оперативни рани. В такива случаи я комбинираме с разредено розово масло и терапия с лампа Биоптрон.
Процедурата може да се извършва от всеки. Често идват дори бременни клиентки с позиви за повръщане и задух. Пускаме им кислородния бар за обдишване и веднага чувстват облекчение.

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics