юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ НАШИЯ ЕКИП

Ние осигуряваме приятна работна среда и стимулираме Вашето лично и професионално развитие. Нашите специалисти разполагат с нужната квалификация. При нас работят медицински лица, енерготерапевти, рехабилитатори, дипломирани козметици.

За компанията

Веригата козметични салони е започнала своето развитие с отварянето на врати на първия си салон в София още през 1990 година. Засега салоните са два и се намират в идеалния център с най-големия клиентопоток в София. Основателката на салоните е с медицинско образование. Тя се квалифицира допълнително в USA институт за мед. Козметика Катрин Хайндс . Нейният последовател е Петър Иванов, който допълва икономическото си образование с медицинско и в момента управлява салоните, прилагайки модерни техники като e-mail маркетинг за набиране на клиентела и следи последните тенденции в технологията на козметиката и козметичната и медицинска апаратура, като се старае да осигури най-доброто, което се предлага на пазара. Персоналът на веригата се обучава да работи с тези технологии и средства, за да може да осигури на клиентелата си най-доброто качество на най-добрата цена.

Кариера в компанията

Отношението към служителите е приятелско и йерархията в работата и заплащането се определя изключително от възможностите на служителя.

Работното време е плаващо. Стараем се да осигурим най-подходящи условия за работно време, като успяваме да покрием почти цялата седмица без почивка.

Желаем да назначим още кадри поради няколко основни причини:

  1. Скоро смятаме да започнем отглеждането на третото дете в екипа на Бенико.
  2. Желаем да покрием 7-дневен режим на работа поне на един от салоните.

Нуждаем се от още кадри

Попълнете формуляра

Масажист
Ще извършва: класически масаж или спортен масаж, кинезитерапия, аромотерапия, мускулни стимулации, интерферентни токове

Базата разполага с инфрачервена сауна, апарат за лумбална и цервикална екстензии, бягаща пътека, швейцарски топки, специализирани уреди, които биха помогнали при третиране на проблеми с опорнодвигателния апарат.

Чисти масла за аромотерапия.

Изисквания:рехабилитатор, кинезитерапевт или друга подходяща специалност след 1-ва година или завършен курс с подходящ хорариум.

Стажант-козметик
За предпочитане след първи курс медицинска козметика, рехабилитация, друга близка специалност или курс. Работата е подходяща за студенти, тъй-като работното време може да бъде по договаряне. Във верига медико-козметични центрове „Бенико Пет-ер“ ЕООД основната движеща единица е екипът.

Покажете качества, ние ще Ви обучим!

От нас може да очаквате, добронамереност и откритост в отношенията, същото очакваме и от Вас. Работим с най-модерна апаратура. Ако се нуждаете от повече информация разгледайте сайта ни (в момента се модернизира). Изпращайте вашите автобиографии на посочения електронен адрес. Нашите салони се намират на стратегически места в центъра

Помощник козметик
За предпочитане известен опит в областта. В началото ще се изисква основно да настанява и подготвя клиента за определена процедура. Ще бъде обучен да нанася и отстранява маски, да работи с Дарсонвал, пароозонатор, кислород и др. Изисква се отговорност и сериозно отношение, като всеки доведен или спечелен клиент носи бонуси. Така средата е конкурентна и всеки, който желае има реалната възможност да постигне развитие. В „Beniko“ основната движеща единица е екипът. От нас може да очаквате добронамереност и откритост в отношенията, същото очакваме и от Вас. Работим с най-модерна апаратура. Ако се нуждаете от повече информация разгледайте www.beniko.eu. Изпращайте вашите автобиографии на посочения електронен адрес. Нашите салони се намират на стратегически места в центъра на София, ако покажете умения ще Ви предоставим клиентела.
Моля, изпратите автобиография и мотивационно писмо за позицията.
Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics