април 23, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Искате ли да имате по-големи гърди? Ето как >>>

Home / Новини / Искате ли да имате по-големи гърди? Ето как >>>

Искате ли да имате по-големи гърди?

по-големи гърдиЕстетичната хирургия в продължение на десетилетия успешно предлага решения за всички жени, които не са доволни от естествения обем и форма на бюста си. Съществуват и други естествени начини за уголемяване на бюста. Ако и вие си мечтаете за по-големи гърди или желаете да възвърнете младежкия им изглед, ние ви предлагаме няколко решения, с които можете успешно да постигнете това, подобрявайки самочувствието си и дори начина си на живот.

Хиалуронова киселина

Ако не сте сигурни дали наистина искате да увеличите гърдите си, или искате да го направите временно, инжектирането на хиалуронова киселина е идеалното решение за вас. Манипулацията се извършва лесно и бързо, а самата процедура е напълно безопасна за организма, тъй като хиалуроновата киселина е вещество, което така или иначе е съставка на човешкия организъм. За методът не се изисква никаква специална подготовка или дълъг период на възстановяване. Процедурата се извършва под местна упойка със специални игли, които не увреждат тъканите и не нарушават кръвоносните съдове и нервите. Действието на хиалуроновата киселина, инжектирана за уголемяване на гърдите трае около година и половина, след което се абсорбира от организма.

Миостимулация

Стимулацията на гърдите с ток е процедура, която вероятно е позната на много жени във връзка с друг, не по-маловажен проблем, а именно борбата с целулита и излишните килограми. Същността на този метод се състои в това, че по тялото се поставят специални електроди и под въздействието на ток, мускулите в областта на гърдите интензивно се свиват. Интересен факт е, че един сеанс миостимулация заменя 3-4 часа тренировки във фитнес залата – това е и причината, поради която я наричат “гимнастика за мързеливи”. При миостимулация на гърдите, електродите се поставят в областта на деколтето, гърба и страничните мускули на гърдите – именно това са зоните, които оказват влияние на тонуса на бюста. В резултат на това, гърдите се повдигат, а също така се повишава и еластичността на кожата в зоната на деколтето. Разбира се, обемът на бюста не се увеличава, но визуално изглежда по-висок. Подобна процедура може да се направи и у дома с помощта на специален уред, но ефективността ѝ ще бъде много по-малка.

Импланти

по-големи гърдиКогато става въпрос за дългосрочни резултати, имплантите са разбира се най-сигурният вариант, защото с тях желаните резултати идват моментално. Въпреки това, при избора на размер и форма на импланта е най-важно съвместното решение, което ще вземете с вашия хирург, защото неподходящият избор на импланти може да създаде твърде голям натиск върху гръбначния стълб, а старите проблеми, които сте имали с гърдите ще ви се сторят незначителни.

Масаж

Масажът е не само чудесен способ за подобряване на бюста, но и добра профилактика на женските заболявания. Леки галещи, разтриващи и вибриращи движения в областта на гърдите и деколтето, водят до разширяване на кръвоносните съдове и подобряване на кръвообращението. В резултат на това, клетките на кожата получават повече кислород и хранителни вещества. При масаж е желателно да се използват овлажняващи и подхранващи кремове.

Естествени начини да се сдобиете с по-големи гърди

Изследователите са доказали, че най-добрият естествен начин за увеличаване на бюста е дневният прием на сок от папая и мляко. Хранителните вещества и витамини, съдържащи се в тези храни ще увеличат обема на гърдите ви, но е нужно да ги приемате всеки ден. Също така, физическите упражнения са един от най-безопасните методи, с които да поддържате бюста си еластичен. Колкото по-рано една жена започне да се грижи за добрата физическа форма на бюста си, толкова по-малко проблеми ще има в бъдеще.

Recent Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics