април 23, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Дeрмa рoлeр – процедура и цени

Home / Новини / Дeрмa рoлeр – процедура и цени

Подмладяване на кожата с Дeрмa рoлeр

Представяме на Вашето внимание Дeрма рoлер – най-добрата алтернатива на лазерното подмладяване на кожата!
Процедурата с дерма ролер е сравнително нова, но достатъчно ефективна. Прилага се:

 • против стареене и бръчки по кожата
 • при хипо- и хиперпигментация
 • при белези и такива, образували се вследствие на акне
 • против стрии
 • при разширени пори и мазна кожа

След процедура с дерма ролер кожата е видимо по-свежа, по-изчистена и подмладена. Ефектът е наистина забележителен!

Какво точно представлява уредът ?

Дeрма рoлер е медицински уред. Точното му описание е следното:
Валяк с микро иглички по него и дръжка.

Дължината на иглите варира от 0,5мм до 1,5мм. При употреба те пробиват дермалния слой на кожата приблизително до 20 пъти на едно място. Това води до пролиферативни процеси в кожата и подобрява нейните свойства.

Как точно действа ?

Принципът на действие на дeрма рoлер се основава на механизма на самовъзстановяване на кожата и реакцията ѝ към микротравми. При този процес организмът сам стимулира образуването на нови колагенови и еластични влакна, които подмладяват кожата, предотвратяват образуването на бръчки и забавят процеса на стареене, без да се унищожават клетките на кожата. Също така се образуват нови капиляри и се подобрява кръвообращението, като по този начин се увеличава доставянето на кислород и активни вещества, а това от своя страна прави кожата здрава, с равномерен тен и свеж вид. Така на практика се наблюдава една естествена реакция на кожата, а най-хубавото е, че няма странични ефекти или нежелани реакции.

Какво се случва след една или повече процедури с дeрмa рoлeр ?

Значително се подобрява общото състояние на кожата; намаляват се бръчките; кожата изглежда свежа и млада; тъмните петна стават по-светли или напълно изчезват; стрии, атрофични белези и такива, причинени от акне видимо намаляват.

Предимства:

 • използва се върху всички части на тялото
 • трайни и видими резултати
 • без рехабилитационен период
 • без ограничение в броя процедури
 • без странични ефекти

На пазара дeрма рoлер се предлага в два варианта – за професионална употреба и за домашна употреба. По-ефективният разбира се е първият, но той трябва да се използва единствено от специално обучени лица, тъй като при него дължината на иглите е по-дълга и ако човек не знае как точно да работи с него може да се стигне до нараняване и лоши последствия за кожата.

Обърнете внимание!

Днес на пазара се предлагат нискокачествени дeрма рoлери на ниски цени. Повечето от тях са произведени в Китай и са в нарушение с изискванията за технология и качество. Тревожното при тях е, че:

 • краищата на иглите са тъпи, т.е. нямат достатъчно остро заточване и в този случай, рискът от усложнения и образуване на белези е доста висок.
 • масово в производството на дерма ролери се използват леки стоманени игли. Това е направо катастрофално за кожата и дори не е необходимо да се описват последиците.

Така, че бъдете внимателни и грижливо избирайте продуктите, които купувате. Винаги гледайте къде и от кого са изработени, дали отговарят на нормативните изисквания и стандарти, тъй като в желанието си да спестите, може много сериозно да навредите на кожата и здравето си.

В заключение трябва да се отбележи ефективността от процедурата с дeрма рoлер. В последните месеци това е най-извършваната процедура в нашите козметични салони. Много клиенти ни разказват как техни познати като ги срещнат на улицата ги питат: „Кой крем за лице използваш?”, „Изглеждаш подмладена.”, „Кожата ти е много свежа”, „Ботокс ли си слагала?”, „Какво правиш с тази кожа?”и т.н., а всъщност това е един ЕСТЕСТВЕН метод и в това се крие и красотата му.

Recent Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics