юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Грим за Свети Валентин (Снимки)

Home / Новини / Грим за Свети Валентин (Снимки)

Грим за Свети Валентин

На пръв поглед, да изберете грим за Свети Валентин изглежда лесна задача. Но все пак той трябва да бъде съобразен с тоалета и цялостната Ви визия. Ние ще Ви дадем един пример, който ще Ви придаде блясък и същевременно не изисква кой знае колко претенциозност по отношение на облеклото Ви.

Подгответе лицето

Първо започнете с нанасянето на основа. Изберете фон дьо тен, чийто нюанс съответства на цвета на кожата Ви. В зоната около очите можете да използвате коректор, благодарение на който сенките ще се задържат за по-дълго време. Изчакайте няколко минути и нанесете пудра, която окончателно ще „запечата“ основата. Накрая с широка четка поставете руж на скулите.

Грим за Свети Валентин  – Стъпка 1

Грим за Свети Валентин – Стъпка 1

Нанесете сенки за очи

За да предотвратите размазване на сенките по други части на лицето освен очите, можете най-просто да ги нанасяте не с четка, а с безименния си пръст. С леки кръгообразни движения нанесете нужното количество, след което ако има нужда дооформете внимателно с четката.

Грим за Свети Валентин  – Стъпка 2

Грим за Свети Валентин – Стъпка 2

Акцентирайте с по-светъл нюанс

За целта се опитайте да не използвате твърде мека четка, тъй като не са удобни за този вид акцентиране. Изберете светли сенки и нанесете лек слой над тъмните сенки върху горния клепач. По този начин ще постигнете контраст и прекрасно оформление.

Грим за Свети Валентин  – Стъпка 3

Грим за Свети Валентин – Стъпка 3

Молив за очи

Следващата стъпка в постигането на перфектен грим за Свети Валентин е черният молив. Той е задължителен, освен разбира се, ако не предпочитате очната линия. И двата метода вършат работа, но от вас зависи кой ще изберете. Ние сме се спряли на първия вариант, като сме решили да нанесем молив не само на горния клепач, но и на долния.

Грим за Свети Валентин  – Стъпка 4

Грим за Свети Валентин – Стъпка 4

Обърнете внимание на долния клепач

За да бъде погледът по-изразителен, не забравяйте да нанесете върху долния клепач, непосредствено под миглите от сенките, с които акцентирахте върху горния клепач.

Грим за Свети Валентин  – Стъпка 5

Грим за Свети Валентин – Стъпка 5

Спирала за очи

Спиралата за очи е задължителна. Тя ще Ви помогне да придадете завършен вид на очите и сте готови с вашия празничен грим за Свети Валентин !

Грим за Свети Валентин – Финал

Грим за Свети Валентин – Финал

Очаквайте съвсем скоро други наши предложения за грим.

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics