април 23, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Грим за Новогодишната нощ

Home / Новини / Грим за Новогодишната нощ

Грим за Новогодишната нощ

Ето че 2016г. чука на прага и като всяка себеуважаваща се жена, сигурно сте планували Новогодишната нощ до последния детайл… какво ще облечете, какво ще обуете, дори каква храна ще ядете. Мислили ли сте обаче с какъв новогодишен грим ще бъдете? Ако не сте, то тогава сериозно се замислете, защото няма време….

Гримът на Нова година трябва да се отличава от всекидневния и дори да знаете как да се гримирате за 5 минути, то за празничната вечер е необходимо да отделите малко повече време.

Като за начало, трябва да акцентирате върху една част от лицето. Дали ще са очите или устните, вие сами решавате. Едно е сигурно обаче – по-силният грим няма да навреди, а точно обратното. Вечер гримът трябва да е по-ярък, за да се забелязва.

Второ… за да се запази гримът цяла нощ, без да се разтича е най-добре да използвате добра основа и водоустойчива декоративна козметика.

И накрая, важно е да се помни, че гримът за Новогодишната нощ предполага използването на златни и блестящи цветове, но все пак ги използвайте в умерени количества.

Ето и няколко предложения от нас:

Новогодишен грим

Recent Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics