fbpx
май 28, 202002/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Вредна ли е лазерната епилация ?

Home / Новини / Вредна ли е лазерната епилация ?

Вредна ли е лазерната епилация ?

Повечето хора, преди да се подложат на процедурата лазерна епилация, си задават въпроса дали е вредна или не. Чудят се дали има някакви последствия, възможно ли е да се стигне до изгаряния и въобще струва ли си да я правят.

Лазерна епилация

Лазерна епилация

Тук ще намерите отговори на всички въпроси, които Ви тревожат.

Съвременната лазерна епилация, благодарение на иновационните технологии и достиженията в медицината, не носи никаква вреда на човешкия организъм, освен нервността от очакването на самата процедура. Оборудването, с което се извършва лазерна епилация е измислено до най-малкия детайл. При действието на лазера се включва студен поток, за да е сигурно, че пациентът няма да усети никаква болка.

Лъчът, който прониква в кожата не може да предизвика изгаряне. Неговата максимална дълбочина на проникване е 5мм. Същността на процедурата се състои в това, че един импулс обработва малък участък на кожата и премествайки го леко, не може да се създаде никакъв дискомфорт. Единственото нещо, което евентуално може да Ви притесни е зачервяването на кожата, което отминава 2 – 3 часа след приключване на процедурата.

В нашите козметични салони извършваме лазерна епилация. След процедурата, кожата Ви ще бъде 100% мека, гладка и копринена. Лазерна епилация в Бенико се извършва от опитен специалист, който може оптимално да регулира силата и продължителността на импулсите, за да бъде самата процедура по-ефективна и успешна.

В заключение отново ще повторим, че процедурата лазерна епилация е напълно безвредна, независимо дали се третират зони по тялото или зони по лицето и всеки желаещ може да се подложи на нея. Благодарение на модерната и изключително прецизна апаратура, с която разполагаме в нашите козметични салони, Ви гарантираме максимална ефективност и постигане на желания резултат.

Повече информация за ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ може да откриете ТУК >>>

Както и да разгледате нашия ЦЕНОРАЗПИС ТУК >>>

Клиентите, които се интересуват от процедурата лазерна епилация, разглеждат още ФОТОЕПИЛАЦИЯ ТУК >>>

При нас можете да откриете различни процедури за обезкосмяване на изгодни цени. Ежемесечно предлагаме невероятни промоции, които може да следите на уеб сайта ни или да получавате директно, ако се запишете за нашия Бюлетин. Заповядайте при нас. Очакваме Ви!

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics