юли 17, 201802/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Антицелулитен масаж

Home / Новини / Антицелулитен масаж

Антицелулитен масаж

Антицелулитен масаж

Антицелулитен масаж

Не подценявайте силата на масажа в борбата с досадния целулит. Съществуват много естествени способи, с които да се отървете от него и един от тях е процедурата антицелулитен масаж, която се предлага в почти всички родни козметични центрове у нас.

Антицелулитният масаж е подобен на терапевтичния, но целта му е да отстрани целулита, а не да релаксира тялото. Както и при другите масажи, върху кожата се прилага натиск, а в зоните, където има мастни натрупвания се натиска по-силно. Той е по-интензивен от терапевтичния и понякога дори остават синини, но това се дължи на факта, че ако няма достатъчен натиск, процедурата няма да бъде успешна. В никакъв случай обаче не трябва да се приема, че при антицелулитен масаж се изпитва болка или дискомфорт. Просто целулитът трябва да бъде „разбит“.

Този вид масаж действа на това, което се случва под кожата. Благодарение на него драстично се увеличава притока на кръв, циркулацията и лимфния дренаж. Така целулитът не може да се задържи на определено място в тялото и това води до цялостното му премахване от организма.

Антицелулитен масаж

Антицелулитен масаж

Дори на теория да звучи лесно, на практика целулитът не може да изчезне след една процедура. В действителност ще са необходими минимум 10 процедури, за да се забележи видима разлика, което не трябва да ви отказва. Просто е необходима редовна активност в засегнатите области, за да може целулитът да се разбие и премахне от тялото.

Възможно е и сами да си правите антицелулитен масаж в домашни условия. За тази цел е препоръчително да използвате кремове и препарати против целулит. Кафето, използвано като скраб също може благоприятно да допринесе за отстраняването му. Не забравяйте, че трябва да бъдете постоянни, т.е. всеки ден отделяйте поне 5 – 10 минути на проблемните зони и с малко търпение резултатът няма да закъснее. Ако ли пък не ви се занимава, ние от козметични салони Бенико сме на Вашите услуги. Не се колебайте, а заповядайте при нас. Очакваме Ви!

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics