май 20, 201802/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Фотоепилация или лазерна епилация

Home / Новини / Фотоепилация или лазерна епилация

Фотоепилация или лазерна епилация ?

Фотоепилация или лазерна епилация

Фотоепилация или лазерна епилация

Методите за трайно обезкосмяване се свеждат до: фотоепилация, лазерна епилация, фотоепилация плюс радио честота. Трите метода са аналогични от гледна точка на желания ефект на фототермолиза. При фотоепилацията се получава навлизане на светлинен поток в дадена тъкан (в случая косъма) и превръщането на този светлинен поток в топлина, която има за цел да изгори космения фоликул и по този начин да унищожи възможността космите да пораснат отново. Така, след период от 30-40 дни, косъмът пада и не се възстановява отново.

Защо не можем да постигнем стопроцентов ефект от първата процедура?

Това е защото чрез тези три метода ние имаме възможност да повлияем само космите, които са в анагенна растежна фаза. Едва до 40 % от космите в зависимост от зоната на третиране са в растежна фаза. Това е максимума, който можем да обезкосмим трайно с една процедура.

Според клинични изследвания най-ефективния метод за фотоепилация е този, който комбинира светлинна терапия и радиочестотна терапия.
В нашите козметични салони ние разполагаме с такава апаратура. Това е методът E-light, който комбинира светлинен импулс с радиочестотен импулс и така дава най-доброто от двата свята, като постига завидни резултати, както за тъмни косми, така и за по-светли.
Нашите оператори имат опит с фотоепилация над 8 години. Те разполагат с нужните знания и умения да настроят апаратурата в зависимост от зоната за третиране.

Фотоепилация или лазерна епилация

Фотоепилация или лазерна епилация

С между 3 до 8 процедури Вие ще постигнете 80 до 90 % трайно обезкосмяване. Разбира се, това е процес, който може да се разтегли във времето до 2 години, тъй като всяка една процедура се извършва в интервал от 20 до 40 дни и ако зоната е открита, процедурата ще бъде извършвана само есента до пролетта. Това ограничава броя на процедурите до 4 на година. Ако зоната на третиране не е открита (мишници, триъгълник, крака, гърди при мъжете и други), бихме могли чрез подписване на информирано съгласие от Ваша страна (че няма да излагате на слънце третираните зони) да извършваме тази процедура без значение от сезонността. Това прави 8 месеца, през които бихте могли да намалите до минимум окосмяването трайно. Заповядайте в нашите салони и ние ще определим типа кожа и косъм. Ще направим досие на клиента и така след 3 до 8 месеца Вие ще постигнете трайно обезкосмяване. Нашите салони предлагат услугата „БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ“ за всички наши клиенти. За да получите безплатна консултация, единствено трябва да се регистрирате на нашия сайт и да се обадите на посочените телефони за съответни салон, за да запишете час с козметолог за безплатна консултация за фотоепилация или лазерна епилация.

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics