май 20, 201802/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

СПА – залог за красота и лекарство за стреса

Home / Новини / СПА – залог за красота и лекарство за стреса

СПА – залог за красота и лекарство за стреса

СПА процедури

СПА процедури

Животът в големите градове е свързан с умора, стрес и напрежение. Поради тази причина е необходимо човек да релаксира и намери хармония със себе си. СПА процедурите са идеално средство за тази цел.

Какво е СПА процедура ?

Ползите от СПА процедурите са известни още от времето на древните елини от 5 век пр.н.е. Има предположения, че терминът СПА произлиза от латински и означава „лекуване с вода“. СПА обаче е не само оздравителна или подмладяваща процедура, а цяла философия! СПА процедури се препоръчват на хора, които по ред причини са изгубили своята жизнена сила и на които е нужна доза позитивизъм в пътя към изграждане на здраво тяло и дух. Такива процедури подобряват настроението, възвръщат бодростта и ни зареждат с нова енергия. Според много специалисти, при редовно посещение в СПА центровете, човек по-добре се справя с ежедневните си задачи и по-ефективно се бори с проблемите си.

Каква е ползата от СПА процедурите ?

Известно е, че с помощта на морската, термалната вода, както и различните видове кал и камъни, може значително да се подмлади организма. Включително се подобрява и общото състояние на всички вътрешни органи.

СПА включва използването на подмладяващи процедури, които перфектно стягат кожата, успешно третират проблемните зони и намаляват възможността за евентуална поява на стрии и целулит. Те помагат за изравняването на тена и придобиването на мека и кадифена кожа. Това може да се постигне със специално разработен набор от процедури, които се състоят от пилинги (за премахване на мъртвата кожа), маски (за хидратиране и подхранване на кожата) и масажи (за подобряване на кръвообращението и цялостното състояние на организма).

SPA

SPA

Какво предлагат сеансите с морска сол и кал ?

Морската сол ексфолира кожата и ѝ осигурява добро почистване. Тя също така я минерализира.

Използването на лечебна кал е предназначено за стимулиране на лимфния дренаж и премахване на токсините от тялото.

Заедно със СПА процедури, препоръчваме да използвате етерични масла и да пиете доста билков чай, тъй като оказват положителен ефект и засилват имунната ви система, а това е неразделна част от доброто здраве.

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics