юни 19, 201802/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Писмо от Вероника Тейт

veronica tate testimonial
Направих процедура на лицето при два терапевта в Бенико – Сандра и Ива. Невероятна процедура. Невероятен талант!

Много Благодаря !

Вероника Тейт

консултант за СПА център в Лондон

Трейнинг мениджър за ENVIRON България

Писмо от редакцията на imasdelka.com

Това ни беше пратено от редакцията на „имасделка“, където направихме рекорд за продажба на ваучери с рекламна цел. Продадохме 511 ваучера. Пазаруването започна кротко, но започнаха положителни коментари в интернет пространството и колебаещите се веднага закупиха тази бройка. От „имасделка“ не успяха да ги обработят на време. Сделката и една малка част от коментарите се намират на този линк кликнете тук

Здравейте, днес получихме на имейла благодарствено писмо за вас.Пращаме Ви го, за да го прочетете защото наистина си струва:)

Здравейте!
Искам да изразя благодарността чрез Вас към професионалистите от салон за красота „Beniкo“.
Закупих си ваучер за почистване на лице+кислородна терапия от „Има сделка“ на 11.02.2011 и днес се възползвах от процедурата.
Лицето ми направо „светна“ благодарение на професионализма на Мария Иванова.
Очарована съм от професионалното отношение и безупречната хигиена в салона.
С удоволствие бих си закупила отново ваучер и без никакво притеснение бих препоръчала на моите приятелки да използват услугите за разкрасяване в “ Веniко“.
Още веднъж Ви благодаря за предоставената възможност да се възползвам от професионални козметични услуги на достъпни цени.
Продължавайте да работите все така успешно!

С пожелание за успех,

М.В.

Отзиви от клиенти и приятели

  • Чувствам се великолепно - възхитена съм от отношението и старанието на Стели! Определено ме спечели като клиент и занапред!

    Татяна Илиева
  • Здравейте, много съм доволна от процедурата, Стели беше много мила, отзивчива и ми обясняваше цялата процедура. Другия месец пак съм там ;)

    Евгения Великова
  • Процедурата е чудесна ;-) след почистването по кожата не остават никакви следи, а тенът е видимо по-светъл. Самата кислородна терапия допълнително придава свеж и сияен вид на лицето.

    Ивелина Калоянова
Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics